Tentang Kami

Tentang Kami

Kami di NSA GOLD menyediakan perkhidmatan membeli emas, emas terpakai, dinar, barang kemas, syiling. Kami juga menyediakan khidmat menebus surat pajakan. Kami amat berterima kasih dan mengalu-alukan hasrat anda untuk berurusan dengan kami.

Buat masa sekarang, perniagaan kami juga membantu dengan menukarkan barang kemas yang lama, yang tidak diingini atau rosak dengan wang tunai.
Mungkin anda mempunyai banyak sebab mengapa anda ingin menjual emas. Kemungkinan besar kerana harga emas yang tinggi membolehkan anda untuk membuat keuntungan besar atau mungkin anda hanya memerlukan wang tunai segera. Apapun alasan anda, kami memastikan bahawa anda akan mendapat wang anda dengan segera. Kami membayar ribuan ringgit setiap minggu untuk pelanggan di seluruh Malaysia yang ingin menjual emas dengan kami. 

Harga Belian Emas

Harga emas yang tertera dalam website ini adalah harga harga liverate berubah setiap saat.

Harga dalam website ini berubah mengikut harga semasa, ianya akan bertukar setiap kali browser refresh dan bergantung pada naik/turun nya harga pasaran.

Kami Membeli Emas

Membeli segala jenis barangan emas sama ada cukup sifat atau tidak. Termasuk jongkong emas, dinar dan barang kemas. Emas dalam Bank, dalam Ar-rahnu dan dalam kedai pajak konvensional, semua kami beli.

Cara Berurusan

Semua bayaran dalam bentuk tunai atau tranfer online. Kami lebih mengutamakan anda datang ketempat kami, sebab peralatan tester dan penimbang semua tersedia. Tapi kami tidak menolak untuk datang ketempat anda.

Untuk sebarang pertanyaan sila hubungi kami Call / WhatsApp.

Jual Beli Menggunakan Khidmat Pos

Urusan di luar Kuala Lumpur dan Selangor boleh menggunakan khidmat Pos. Bayaran melalui tranfer akan dilakukan setelah emas sampai ketangan kami. Kepercayaan anda, sangat kami hargai.

Cara Melakukan Jual Beli.

Setiap barangan emas yang dijual, pihak kami berhak untuk menentukan ketulenan dengan cara tester dan kaedah-kaedah lain yang besesuain. Ianya untuk mengelakkan daripada emas palsu.

Penjual diwajibkan juga untuk mengemukakan surut belian asal dan lain-lain dokumen, ianya untuk pengesahan bahwasanya emas tersebut miliknya. Jika surat belian asal tiada, maka penjual hendak la memberikan butir-butir pribadi seperti Kad Pengenalan dan lain-lain untuk mengelakkan daripada kami membeli emas curi, atau emas rompakan.

Toggle Content

Start Menyimpan Emas
Orang ramai sudah mula sedar tentang pentingnya mempunyanyi aset emas berbanding dengan Wang Fiat. Tiada inflasi kepada penyimpan emas
Ambil Tahu Juga Tentang Harga Emas
Di era Norma Bahru ini banyak perkara yang kita harus peka, termasuk harga emas sama ada harga naik atau harga emas sedang turun.
Tips Menyimpan Emas
Mulakan menyimpan walaupun satu gram sebulan, Pelaburan emas yang bijak adalah Gold Bar yang mempunyanyi spread Buy Back dalam anggaran RM5.00/g.
Belajar juga Cara-Cara Mengenal Emas
Bukan sahaja harga yang kita harus peka, ketulenan emas juga kita harus tahu untuk mengelakkan terbeli emas palsu
Datang Berjumpa Dengan Kami Untuk Sebarang Ilmu Emas
Kami sedia memberikan penerangan tentang perkara-perkara yang melibatkan Emas. Sila buat temu janji di mailbox yang telah disediakan.